Το βίντεο του ΓΕΣ που έγινε viral: "Μωρό μου έχουμε ίντερνετ στον στρατό"

Το βίντεο του ΓΕΣ που έγινε viral: "Μωρό μου έχουμε ίντερνετ στον στρατό"Το νέο βίντεο του ΓΕΣ για την παροχή διαδικτύου στον στρατό πρωταγωνιστεί ο ερωτευμένος φαντάρος Βασιλείου, ο οποίος κάνει ανενόχλητος βιντεοκλήσεις μέσω διαδικτύου στην κοπέλα του και τον καθηγητή του.
Την παροχή ίντερνετ ακόμη και στα πιο απομακρυσμένα φυλάκια ανακοίνωσαν το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και το Γενικό Επιτελείου. Η χαρμόσυνη είδηση μάλιστα συνοδεύεται κι από ένα σχετικό βιντεάκι, το οποίο έχει ήδη γίνει viral.

Σε αυτό παρουσιάζεται ένας φαντάρος να μιλά από τον (πεντακάθαρο και ήσυχο) θάλαμο μέσω του λάπτοπ του και βιντεοκλήσης στην κοπέλα του. Ο διάλογός τους έχει ως εξής:

Φαντάρος: «Ναι μωρό μου αυτό το τελευταίο μάθημα έχει μείνει.»

Κοπέλα: «Καλά, και από το φυλάκιο πώς θα το δώσεις;»

Φαντάρος: «Πάλι καλά έχουμε και ίντερνετ εδώ. Έχω κανονίσει και βιντεοκλήση με τον καθηγητή μετά τη σκοπιά.»

Κοπέλα: «Ωραία τέλεια.»

Ακούγεται η φωνή ενός αξιωματικού να λέει «Βασιλείου, ξεκόλλα από το ίντερνετ, έχεις σκοπιά.»

Φαντάρος: «Ωχ μωρό μου ξεχάστηκα, τα λέμε μετά.»

Κοπέλα: «Γεια σου αγάπη μου. Μου λείπεις πολύ.»

Στη συνέχεια ο Βασιλείου εμφανίζεται σε ένα φυλάκιο με ειδυλλιακή θέα στη θάλασσα να ατενίζει το τοπίο και να χαμογελά... Το όλο κλιπ και τη θετική διάθεση που υπάρχει στο στρατόπεδο του Βασιλείου αναδεικνύει ένα μουσικό κομμάτι των C:Real.
το νέο βίντεο του ΓΕΣ για την παροχή διαδικτύου στον στρατό πρωταγωνιστεί ο ερωτευμένος φαντάρος Βασιλείου, ο οποίος κάνει ανενόχλητος βιντεοκλήσεις μέσω διαδικτύου στην κοπέλα του και τον καθηγητή του. news247 19 Νοεμβρίου 2018 11:27 Την παροχή ίντερνετ ακόμη και στα πιο απομακρυσμένα φυλάκια ανακοίνωσαν το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και το Γενικό Επιτελείου. Η χαρμόσυνη είδηση μάλιστα συνοδεύεται κι από ένα σχετικό βιντεάκι, το οποίο έχει ήδη γίνει viral.
.news247.gr/